torsdag 11 juni 2009

Många goda nyheter!



Hejsvejs allihopa!
Idag har det hänt mycket positivt! Bl a så har vi blivit sponsrade av Rollup-kungen i Kylinge som gör rollups, banderoller och tryck på många olika material. Vi blev sponsrade med dekaler i form av vår logotype, vår bloggs internetadress som ska placeras runt flaken samt en liten text som det står "Accelero Lentus" på, vilket är latin och betyder Skynda Långsamt! Alla trycken går att se på de bifogade bilderna. Vi blev även sponsrade med bensin för hela resan vilket gjorde oss väldigt lyckliga! Stort tack till Rollup-kungen som vi ser fram emot att ha framtida samarbeten med!

Vi har ännu mera goda nyheter! Vi har bestämt träff med Blekinge Läns Tidning imorn fredag så vi kommer få publicitet, de ska interjvua oss och fotografera när vi har full packning och utrustning på.
En annan rolig nyhet är att TV4 Sydost kommer att göra ett reportage om oss och filma gänget när vi kör en runda, detta ser vi fram emot jättemycket!

En mindre rolig nyhet är att Mattias moped har havererat. Den är just nu på lagning hos Wickells i Kyrkhult. Felet på Mattias Puch-moped var att när den blev varm så stannade den av tvärt. Det som ska fixas är att tändspolen och kondensatorn ska bytas. Den ska vara klar senast måndag enligt Mr Wickell himself! Han har även lånat ut reservdelar till oss som kan vara bra att ha ute i sveriges vildmark, så som vajrar, kedjor, däck och vajrar och lite vajrar och däckreparationssats=), dessa reservdelar köper han tillbaka om de är oanvända.

Marcus håller på med att byta till ett mindre framdrev på sin Sachs-moped. Det satt ett större drev på som gjorde mopeden snabbare men mindre kraftfull. Han värdesätter styrka högre än fart då de andra ändå inte kan köra i de höga hastigheter som han kunde.
Idag var vi även på kupan i Karlshamn där Marcus införskaffade en skinnpaj för 40 kronor, nu har hela gänget jackor av samma material. Vi måste ju åka i klassiskt MC-stuk =)

/ Moppepojkarna

1 kommentar:

  1. Synd att ni inte har någon Gotlänning med på resan.:*(

    SvaraRadera