fredag 26 juni 2009

Ingen ånger i Ångermanland

Det blir kort inlägg idag, så böla då! Vi måste iväg och leka på tivolit :D

Vi sitter i Härnösand på en parkering och spelar musik med en cykelpump och väntar på ett samtal från fotografen Jennie från ÅngermanlandsTidningen som vill ta kort på oss när vi lämnar stan.
Vi stannar en timme extra i utbyte mot att vi har fått låna duschen på redaktionen. Sjukt härligt, sist man duschade var ju i Gårsjö!



Igår innan vi lämnade Hudiksvall lapade vi lite sol på stranden och tog ett välbehövt bad. NICE!!




Sen åkte vi kustvägen mellan Hudiksvall och Sundsvall. Den kan vi rekommendera! Ganska lång och i dåligt skick, men ack så fin!
GPS:en var död, så vi körde fel två gånger och vilse en gång. Men Mattias med följebil kom till vår räddning och ledde oss rätt till slut.




Vi sov strax norr om Sundsvall, som alla utom Mattias tyckte var en ganska tråkig stad.




JUST NU
Är vi i Lina Lidéns trädgård i Örnsköldsvik och myser innan vi åker ner till Hamnfesten och umgås med de lokala förmågorna. Tack Lina för garage- och tältplats!!!

Fotografen Jennie från Härnösand tog ett par riktigt grymma bilder på oss när vi vi korsar Höga Kustenbron i bredd med följebilen bakom oss med varningsblinkers och hela köret. Vi lägger upp när vi kan!

Hej då Michael Jackson, nu får keruberna akta sig! Vi spelar Beat It och håller en högljudd minut i din ära!

Måste åka ner till stan, taxin väntar.
Förlåt för alla savfel, vi måsste stikka nu, han blis lesssen.
Puss o hej!

5 kommentarer:

  1. örnsköldsvik...där känner jag ett par hockey-grabbar. Kul att det går bra för er "finaly" Tyvärr missar du kalaset i morgon , Johannes. Vi ska fira Axel kl 14.00 så jag räknar inte med dig. Ha det bäst!!!

    moster

    SvaraRadera
  2. Nice! Ö-vik är en fin stad.

    SvaraRadera
  3. Hej, vi är från Svängsta.. Vi körde förbi er i en silverfärgar volvo v70, vi tutade och vinkade längs E4:an strax innan Nordmaling. (= Jag läste er blogg efter att den varit i sydöstran. Blogga när ni kommer till Luleå, vi ska dit! :)

    SvaraRadera
  4. Ida o Hanna, vi kommer tyvärr inte till Luleå!
    Vi är i Skellefteå nu och ska bege oss direkt inåt landet till Arvidsjaur under dagen. Har ni tid så kan ni säkert hitta oss någonstans längs 95:an. Ta med en kanna kaffe och några kanelbullar!
    Johannes gillar folk från samma socken som han själv, ha det bra!

    SvaraRadera
  5. Linas mamma hälsar så gott, men undrar varför hennes efternamn är felstavat. Svenskafröken som hon är.

    SvaraRadera