lördag 26 september 2009

Den som lever får se!

Long time no sea, som vi sjömän säger. YAAAHR
Åtskilliga månader har gått sedan tvåtaktserövringen av Kiruna genomfördes och nu kanske ni undrar vad som blev av oss? Och det ska vi berätta.

Marcus och Björn pluggar ju som vi alla vet i den kungliga hufvudstaden till Officerare där man bl a lär sig hur man fäktas, rider och lämpligast bekämpar en fientlig kraft på bästa sätt.
Mattias renoverar sin gamla trotjänare till flakmoped till säljbart skick för att bättra på ekonomin i dessa krisiga tider. Han söker även jobb, så har ni några tips till honom så tveka inte att höra av er!
Även Johannes har börjat studera i sin smörluktande hemstad Karlshamn. Gott gotti gott gott. Han pluggar Digital Bildproduktion, vilket innebär mycket film och fotografering, i stora drag.
Detta kan ju vara värdefulla kunskaper i framtiden.

PÅ TAL OM FRAMTIDEN:
Det finns planer att dra ut på ytterligare trehjuliga korståg! Om våra sommarlovsveckor stämmer överens så finns planer att dra söderut under sommaren 2010. "Det finns ju inget söder om Skåne..." -säger den instängde stereotypen. "Think out side the box" -säger vi! Eller rättare sagt: "think out side sweden"! Europa nästa dvs!
Planerna är:
Mer Flakmopedister
Mer länder
Större följebil
Mer reservdelar
Mer sponsorer
Större mediatäckning
Utökad blogg
Mer följare
Större budget
Mer galna upptåg
MER ALLT!

Vi har redan inhandlat en till flakmoped av märket Sachs som renoveras sakta men säkert. Eftersom Mattias nu ska sälja sin Puch så blir det han som har första tjing på den "nya"!
Vi har även tankar på att köpa in en Dodge van som följebil som även kommer tjäna oss som servicebil.

Ett problem är att vi kan ju inte fortsätta heta Sverige på flakmoped. För det första kommer vi ju inte vara i Sverige längre och för det andra så är det inte många andra i Europa som förstår svenska!
Så nu vädjar vi till alla ER där ute i Sverige: Hjälp oss genomföra nästa års stora händelse, Vare sig det gäller att ge oss tips på hur vi kan förbättra saker och ting, namn på vår nya blogg eller om du till och med vill ha ansvar för den, om du vill följa med (antingen på en egen flakmoped eller som crew), om du vill att ditt företag ska få en plats på våra fordon och synas i Europa och på vår blogg eller om du bara vill skicka ett värmande ord till oss! Vi uppskattar alla som hör av sig!

Observera att detta ännu är i planeringsstadiet och ingenting är ännu säkert. Det hänger mycket på er runt omkring och hur mycket ni vill ha en remake på 2009 års galnaste resa!

Hör av er genom att skicka ett e-mail till johanneshjelm@gmail.com eller helt enkelt skriva en kommentar här på bloggen!

/Moppepojkarna
Accelero Lentus

2 kommentarer: